We collect and process your personal information for the following purposes: Functional, Statistical

Вивчення емульгуючої здатності протеїну з насіння конопель

Loading...
Thumbnail Image

Date

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Проведено дослідження емульгуючої здатності протеїну з насіння конопель, для побальшого комбінування з м’ясною сировиною.
A study of the emulsifying ability of protein from hemp seeds was carried out, for greater combination with meat raw materials.

Description

Citation

Вивчення емульгуючої здатності протеїну з насіння конопель / В. М. Пасічний. Є. А. Шубіна, В. І. Тищенко, Н. В. Божко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, 9-10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 159-160

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By