Вивчення емульгуючої здатності протеїну з насіння конопель
Loading...
Files
Date
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Проведено дослідження емульгуючої здатності протеїну з насіння конопель, для побальшого комбінування з м’ясною сировиною.
A study of the emulsifying ability of protein from hemp seeds was carried out, for greater combination with meat raw materials.
A study of the emulsifying ability of protein from hemp seeds was carried out, for greater combination with meat raw materials.
Description
Citation
Вивчення емульгуючої здатності протеїну з насіння конопель / В. М. Пасічний. Є. А. Шубіна, В. І. Тищенко, Н. В. Божко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, 9-10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 159-160
