Натуральні барвники для виробництва органічно спрямованих продуктівів на м’ясній основі
Файли
Дата
2021
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі описано шляхи зменьшення частки нітриту у м’ясних продуктах.
The work describes ways to reduce the share of nitrite in meat products.
The work describes ways to reduce the share of nitrite in meat products.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, натуральні барвники, безнітритні технології, natural dyes, nitrite-free technologies
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Натуральні барвники для виробництва органічно спрямованих продуктів на м’ясній основі / В. М. Пасічний, І. І. Шевченко, Т. Р. Михавко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, 9-10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 253-255