Розроблення системи простежуваності під час виробництва макаронних виробів

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Система простежуваності дає можливість запобігати виникненню небезпеки, а також полегшує підтримання ефективного функціонування інших систем впроваджених на виробництві макаронних виробів.
The traceability system makes it possible to prevent the occurrence of danger, and also facilitates the maintenance of the effective functioning of other systems implemented in the production of pasta.

Опис

Ключові слова

макаронні вироби, простежуваність, небезпека, pasta, traceability, hazard, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Дричик, М. Розроблення системи простежуваності під час виробництва макаронних виробів / М. Дричик, О. Шульга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 88 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 66

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced