Протеази як регулятори автолізу м’ясної сировини
Файли
Дата
2021
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Описані дані доводять підвищення фуркціонально-ттехнлогічних показників м’яса птиці під дією протеаз мікробного походження.
The described data prove an increase in the functional and technological indicators of poultry meat under the action of proteases of microbial origin.
The described data prove an increase in the functional and technological indicators of poultry meat under the action of proteases of microbial origin.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, протеаза, автоліз, protease, autolysis
Бібліографічний опис
Шведюк, Д. А. Протеази як регулятори автолізу м’ясної сировини / Д. А. Шведюк, В. М. Пасічний, А. М. Гередчук // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, 09–10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 239-240