Дослідження впливу нетрадиційної білоквмістної сировини на вміст вологи у напівфабрикатах у тістовій оболонці
Вантажиться...
Файли
Дата
2022
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Представлено результати дослідження вмісту вологи напівфабрикатів у тістовій оболонці з протеїном з насіння конопель
The results of the study of the moisture content of semi-finished products in the dough shell with protein from hemp seeds are presented
The results of the study of the moisture content of semi-finished products in the dough shell with protein from hemp seeds are presented
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, пельмені, протеїн з насіння конопель, dumplings, hemp seed protein
Бібліографічний опис
Пасічний, В. Дослідження впливу нетрадиційної білоквмістної сировини на вміст вологи у напівфабрикатах у тістовій оболонці / В. Пасічний, Є. Шубіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 225.