Перспективи використання псиліуму в технологї рибних страв
Вантажиться...
Файли
Дата
2022
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Обґрунтувано доцільності використання порошку псиліуму в складі рибних страв, зокрема суфле рибне
The expediency of using psyllium powder as part of fish dishes, in particular fish souffle, is substantiated
The expediency of using psyllium powder as part of fish dishes, in particular fish souffle, is substantiated
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, псиліум, рибні старви, psyllium, fish dishes
Бібліографічний опис
Мацук, Ю. Перспективи використання псиліуму в технології рибних страв / Ю. Мацук, В. Пасічний, А. Гередчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 214.