Дослідження зміни якості сосисок пастеризованих при зберіганні

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Описано дослідження впливу пастеризації на фізико-хімічні показники сосисок
The study of the effect of pasteurization on the physical and chemical parameters of sausages is described

Description

Citation

Хорунжа, Т. Дослідження зміни якості сосисок пастеризованих при зберіганні / Т. Хорунжа, В. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 219.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By