Дослідження зміни якості сосисок пастеризованих при зберіганні
Файли
Дата
2022
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Описано дослідження впливу пастеризації на фізико-хімічні показники сосисок
The study of the effect of pasteurization on the physical and chemical parameters of sausages is described
The study of the effect of pasteurization on the physical and chemical parameters of sausages is described
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, пастеризація, сосиски, фізико-хімічні показники, pasteurization, sausages, physical and chemical indicators
Бібліографічний опис
Хорунжа, Т. Дослідження зміни якості сосисок пастеризованих при зберіганні / Т. Хорунжа, В. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 219.