Дослідження зміни якості сосисок пастеризованих при зберіганні
Вантажиться...
Файли
Дата
2022
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Описано дослідження впливу пастеризації на фізико-хімічні показники сосисок
The study of the effect of pasteurization on the physical and chemical parameters of sausages is described
The study of the effect of pasteurization on the physical and chemical parameters of sausages is described
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, пастеризація, сосиски, фізико-хімічні показники, pasteurization, sausages, physical and chemical indicators
Бібліографічний опис
Хорунжа, Т. Дослідження зміни якості сосисок пастеризованих при зберіганні / Т. Хорунжа, В. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 219.