Дослідження зміни якості сосисок пастеризованих при зберіганні
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Описано дослідження впливу пастеризації на фізико-хімічні показники сосисок
The study of the effect of pasteurization on the physical and chemical parameters of sausages is described
The study of the effect of pasteurization on the physical and chemical parameters of sausages is described
Description
Citation
Хорунжа, Т. Дослідження зміни якості сосисок пастеризованих при зберіганні / Т. Хорунжа, В. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 219.