Дослідження впливу деяких неорганічних і органічних з гідрофобними группами сполук на вміст цукрози в мелясі

Ескіз

Дата

1999

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджений вплив деяких солей та органічних сполук з гідрофобними групами на коефіцієнт насичення цукрози в реальних мелясах.
The effect of selected salts and organic compounds with hydrophobic groups on the sucrose RATE saturation in real molasses.

Опис

Ключові слова

меляса, molasses, вплив речовин на вміст цукрози, impact of substances on sucrose content, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Дослідження впливу деяких неорганічних і органічних з гідрофобними группами сполук на вміст цукрози в мелясі / О. В . Подобій, О. М . Мірошников, Л. Д . Бобрівник, В. М . Климови ч // Створення нових матеріало- та енергоощадних технологій і високоефективного обладнання для цукрової промисловості : шоста міжнародна науково-технічна конференція. - К, 1999. — С. 30-31.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced