Розроблення конструкції спірального апарату для охолодження хліба в лінії з тунельною піччю площею поду 50 м2
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, охолодження хлібних виробів, спіральний кулер, експериментальні дослідження, математична модель
Бібліографічний опис
Дубина, Р. В. Розроблення конструкції спірального апарату для охолодження хліба в лінії з тунельною піччю площею поду 50 м2 : кваліфікаційна робота ... магістра : 133 Галузеве машинобудування / Дубина Руслан Вікторович ; наук. керівник Володимир Іванович Теличкун. – Київ, 2024. – 98 с.