Розробка технології соусів з підвищеним вмістом білкових речовин для дієтичного харчування
Файли
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклад ресторанного господарства, соуси, білкововмісна сировина, оцінка якості, технологічна схема, аналіз ринку, показники, сочевичне борошно
Бібліографічний опис
Рибаченко, М. С. Розробка технології соусів з підвищеним вмістом білкових речовин для дієтичного харчування : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Рибаченко Максим Сергійович ; наук. керівник Ірина Львівна Корецька. – Київ, 2024. – 117 с.