Розробка технології фітоекстрактів для виробництва кулінарної продукції

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кулінарний виріб, узвар, фітоекстракти, ехінацея пурпурова, м′ята перцева, стевія

Бібліографічний опис

Ворона, Ю. В. Розробка технології фітоекстрактів для виробництва кулінарної продукції : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ворона Юлія Валеріївна ; наук. керівник Наталія Епінетівна Фролова. – Київ, 2024. – 130 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced