Розробка технології безлактозного напою лассі

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, лактоза, напій лассі, дикоросла сировина, клітковина, активна кислотність

Бібліографічний опис

Петров, Є. А. Розробка технології безлактозного напою лассі : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Петров Євген Андрійович ; наук. керівник Ірина Миколаївна Силка. – Київ, 2024. – 129 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced