Моделювання рецептур та технологій булочних виробів підвищеної поживної цінності для ЗРГ

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Сунгатов, М. В. Моделювання рецептур та технологій булочних виробів підвищеної поживної цінності для ЗРГ : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Сунгатов Михайло Вадимович ; наук. керівник Олександра Володимирівна Нєміріч. – Київ, 2024. – 132 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в