Моделювання рецептур та технологій булочних виробів підвищеної поживної цінності для ЗРГ

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, розширення асортименту, булочні вироби, гриби шиітаке, харчова цінність

Бібліографічний опис

Сунгатов, М. В. Моделювання рецептур та технологій булочних виробів підвищеної поживної цінності для ЗРГ : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Сунгатов Михайло Вадимович ; наук. керівник Олександра Володимирівна Нєміріч. – Київ, 2024. – 132 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced