Удосконалення технології панкейків з нетрадиційної сировини для дієтичного харчування
Файли
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, панкейки, нутовий відвар, борошно тефу, борошно зеленого банану, споживчі властивості, метод комп’ютерної обробки пористості, харчова цінність, якість, безпечність
Бібліографічний опис
Шевчук, Ю. В. Удосконалення технології панкейків з нетрадиційної сировини для дієтичного харчування : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Шевчук Юлія Віталіївна ; наук. керівник Наталія Михайлівна Ющенко. – Київ, 2024. – 164 с.