Удосконалення технології панкейків з нетрадиційної сировини для дієтичного харчування

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, панкейки, нутовий відвар, борошно тефу, борошно зеленого банану, споживчі властивості, метод комп’ютерної обробки пористості, харчова цінність, якість, безпечність

Бібліографічний опис

Шевчук, Ю. В. Удосконалення технології панкейків з нетрадиційної сировини для дієтичного харчування : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Шевчук Юлія Віталіївна ; наук. керівник Наталія Михайлівна Ющенко. – Київ, 2024. – 164 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced