Удосконалення технології соусів для закладів ресторанного господарства шляхом додавання овочевих порошків
Файли
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, технологія соусів, харчова цінність, соус «майонез», морквяний порошок
Бібліографічний опис
Донець, Б. О. Удосконалення технології соусів для закладів ресторанного господарства шляхом додавання овочевих порошків : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Донець Богдан Олександрович ; наук. керівник Володимир Володимирович Захаров. – Київ, 2024. – 123 с.