Моделювання рецептур холодних закусок для спеціалізованого ЗРГ

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклад ресторанного господарства, кафе, організаційна структура, схема технологічного процесу, гарячий цех, овочевий цех, закуски

Бібліографічний опис

Стукало, Л. М. Моделювання рецептур холодних закусок для спеціалізованого ЗРГ : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Стукало Лілія Миколаївна ; наук. керівник Юлія Вікторівна Левченко. – Київ, 2024. – 122 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced