Розширення асортименту борошняних кулінарних виробів для спеціалізованого ЗРГ

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, борошняні кулінарні вироби, борошняний цех, доготівельний цех

Бібліографічний опис

Івченко, В. С. Розширення асортименту борошняних кулінарних виробів для спеціалізованого ЗРГ : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Івченко Вікторія Сергіївна ; наук. керівник Юлія Вікторівна Левченко. – Київ, 2024. – 107 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced