Розроблення технології виробів із заварного тіста з використанням нетрадиційних видів борошна для ЗРГ

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, технологія, заварний виріб, напівфабрикат, рисове борошно, пшеничне борошно

Бібліографічний опис

Гавриленко, О. С. Розроблення технології виробів із заварного тіста з використанням нетрадиційних видів борошна для ЗРГ : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Гавриленко Оксана Сергіївна ; наук. керівник Володимир Володимирович Захаров. – Київ, 2024. – 111 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced