Дослідження можливості заміни продуктів тваринного походження на рослинні інгредієнти в технології чізкейків для веганського харчування

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, чізкейк, стевія, горіхове борошно, кондитерські вироби, соєвий сир тофу, сублімований порок вишні, сухофрукти

Бібліографічний опис

Кубрякова, В. О. Дослідження можливості заміни продуктів тваринного походження на рослинні інгредієнти в технології чізкейків для веганського харчування : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Кубрякова Вікторія Олександрівна ; наук. керівник Ольга Андріївна Коваль. – Київ, 2024. – 136 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced