Дослідження можливості заміни продуктів тваринного походження на рослинні інгредієнти в технології чізкейків для веганського харчування
Файли
Дата
2024
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, чізкейк, стевія, горіхове борошно, кондитерські вироби, соєвий сир тофу, сублімований порок вишні, сухофрукти
Бібліографічний опис
Кубрякова, В. О. Дослідження можливості заміни продуктів тваринного походження на рослинні інгредієнти в технології чізкейків для веганського харчування : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Кубрякова Вікторія Олександрівна ; наук. керівник Ольга Андріївна Коваль. – Київ, 2024. – 136 с.