Розроблення технології салатів і вінегретів з метою розширення асортименту для кафе загального типу

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, розширення асортименту, салати, вінегрети, авокадо, гранат, сир тофу, кафе загального типу

Бібліографічний опис

Ільченко, Д. О. Розроблення технології салатів і вінегретів з метою розширення асортименту для кафе загального типу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ільченко Дмитро Олегович ; наук. керівник Ольга Андріївна Бондаренко. – Київ, 2024. – 75 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced