Удосконалення технології основних страв у лікувальному та дієтичному харчуванні для спеціалізованого ЗРГ
Файли
Дата
2024
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклад ресторанного господарства, організаційна структура, виробництво, дієтичне та лікувальне харчування, технологія
Бібліографічний опис
Гончаренко, М. В. Удосконалення технології основних страв у лікувальному та дієтичному харчуванні для спеціалізованого ЗРГ : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Гончаренко Максим Вікторович ; наук. керівник Ольга Андріївна Бондаренко. – Київ, 2024. – 83 с.