Удосконалення технології супів для ідальні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, їдальня, швидке обслуговування, перші страви, супи-пюре, термомікс, гарячий цех, овочевий цех

Бібліографічний опис

Некращук, А. Ю. Удосконалення технології супів для ідальні : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Некращук Анна Юріївна ; наук. керівник Олена Володимирівна Матиящук. – Київ, 2024. – 116 с.