Розширення асортименту холодних солодких страв для ресторану першого класу

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, борошняні страви, італійська кухня, нові рецептури, схема технологічного процесу, конкурентоспроможність

Бібліографічний опис

Станкевич, А. О. Розширення асортименту холодних солодких страв для ресторану першого класу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Станкевич Анна Олександрівна ; наук. керівник Раїса Василівна Матюшенко. – Київ, 2024. – 164 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced