Розширення асортименту холодних солодких страв для ресторану першого класу
Файли
Дата
2024
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, борошняні страви, італійська кухня, нові рецептури, схема технологічного процесу, конкурентоспроможність
Бібліографічний опис
Станкевич, А. О. Розширення асортименту холодних солодких страв для ресторану першого класу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Станкевич Анна Олександрівна ; наук. керівник Раїса Василівна Матюшенко. – Київ, 2024. – 164 с.