Розширення асортименту холодних солодких страв для ресторану першого класу
Вантажиться...
Дата
2024
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, борошняні страви, італійська кухня, нові рецептури, схема технологічного процесу, конкурентоспроможність
Бібліографічний опис
Станкевич, А. О. Розширення асортименту холодних солодких страв для ресторану першого класу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Станкевич Анна Олександрівна ; наук. керівник Раїса Василівна Матюшенко. – Київ, 2024. – 164 с.