Удосконалення технології основних страв з м’яса для ресторану європейської кухні

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Стеблова, С. О. Удосконалення технології основних страв з м’яса для ресторану європейської кухні : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Стеблова Сніжана Олександрівна ; наук. керівник Наталія Миколаївна Стукальська. – Київ, 2024. – 126 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced