Дослідження впливу сумісного внесення борошна сочевиці та сорбіту на технологічний процес і якість пшеничного хліба з впровадженням розробленого виробу на високомеханізованій пекарні в м. Біла Церква Київської області

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Хархалуп, М. Ю. Дослідження впливу сумісного внесення борошна сочевиці та сорбіту на технологічний процес і якість пшеничного хліба з впровадженням розробленого виробу на високомеханізованій пекарні в м. Біла Церква Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Хархалуп Михайло Юрійович ; наук. керівник Валерій Миколайович Махинько. – Київ, 2024. – 101 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в