Дослідження впливу сумісного внесення борошна сочевиці та сорбіту на технологічний процес і якість пшеничного хліба з впровадженням розробленого виробу на високомеханізованій пекарні в м. Біла Церква Київської області
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Хархалуп, М. Ю. Дослідження впливу сумісного внесення борошна сочевиці та сорбіту на технологічний процес і якість пшеничного хліба з впровадженням розробленого виробу на високомеханізованій пекарні в м. Біла Церква Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Хархалуп Михайло Юрійович ; наук. керівник Валерій Миколайович Махинько. – Київ, 2024. – 101 с.