Розроблення рецептури пшеничного хліба з каротиновмісною сировиною та впровадження її в проекті хлібозаводу в м. Рівне

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, каротин, морква, паприка, куркума, каротиновмісна сировина, хліб

Бібліографічний опис

Банах, Є. А. Розроблення рецептури пшеничного хліба з каротиновмісною сировиною та впровадження її в проекті хлібозаводу в м. Рівне : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Банах Євген Андрійович ; наук. керівник Анна Миколаївна Грищенко. – Київ, 2024. – 159 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced