Розроблення рецептури пшеничного хліба з каротиновмісною сировиною та впровадження її в проекті хлібозаводу в м. Рівне
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, каротин, морква, паприка, куркума, каротиновмісна сировина, хліб
Бібліографічний опис
Банах, Є. А. Розроблення рецептури пшеничного хліба з каротиновмісною сировиною та впровадження її в проекті хлібозаводу в м. Рівне : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Банах Євген Андрійович ; наук. керівник Анна Миколаївна Грищенко. – Київ, 2024. – 159 с.