Дослідження застосування порошку з цільних плодів шипшини у виробництві хліба з пшеничного сортового борошна з впровадженням нового виробу у проєкті хлібозаводу в м. Ужгород Закарпатської області
Дата
2024
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, шрот плодів шипшини, хліб функціонального призначення, харчові волокна, інтегральний скор, комплексний показник якості
Бібліографічний опис
Чмихаленко, А. О. Дослідження застосування порошку з цільних плодів шипшини у виробництві хліба з пшеничного сортового борошна з впровадженням нового виробу у проєкті хлібозаводу в м. Ужгород Закарпатської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Чмихаленко Анастасія Олександрівна ; наук. керівник Наталія Олексіївна Фалендиш. – Київ, 2024. – 149 с.