Розробка рецептурної композиції японського тістечка моті з його впровадженням в проєкті кондитерського підприємства з виробництва комбінованих борошняних кондитерських виробів в м. Біла Церква Київської області
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, моті, рисове борошно, тісто, структурно-механічні властивості, формування ко-екструзією, упаковка «flow pack»
Бібліографічний опис
Пірнач, І. В. Розробка рецептурної композиції японського тістечка моті з його впровадженням в проєкті кондитерського підприємства з виробництва комбінованих борошняних кондитерських виробів в м. Біла Церква Київської області : 181 Харчові технології / Пірнач Іванна Володимирівна ; наук. керівник Олена Олександрівна Кохан. – Київ, 2024. – 192 с.