Удосконалення технології здобного пісочно-виїмного печива з амарантовим борошном використанням суміші пророслих зерен і полідекстрози
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, здобне пісочно-виїмне печиво, амарантове борошно, суміш пророщених зерен, водорозчине харчове волокно, полідекстроза, ферментний препарат, енергетична цінність, харчова цінність, показник глікемічності
Бібліографічний опис
Опалатенко, Д. В. Удосконалення технології здобного пісочно-виїмного печива з амарантовим борошном використанням суміші пророслих зерен і полідекстрози : 181 Харчові технології / Опалатенко Діна Вадимівна ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2024. – 131 с.