Удосконалення технології сиропу крем-брюле
Дата
2021
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The existing technology of creme brulee syrup is imperfect, because there are no clear recommendations for the production of creme brulee syrup, and the technological process of obtaining the syrup is very long, energy-intensive and requires the presence of a boiler. Therefore, the development of a new method of obtaining crème brûlée syrup within the technology of the ice cream of the same name is an actual direction of scientific work
Існуюча технологія сиропу крем-брюле є недосконалою, оскільки не існує чітких рекомендацій щодо виготовлення сиропу крем-брюле, а технологічний процес одержання сиропу є дуже тривалим, енергоємним і потребує наявності варильного котла. Тому розробка нового способу одержання сиропу крем-брюле у межах технології однойменного морозива є актуальним напрямом наукової роботи
Існуюча технологія сиропу крем-брюле є недосконалою, оскільки не існує чітких рекомендацій щодо виготовлення сиропу крем-брюле, а технологічний процес одержання сиропу є дуже тривалим, енергоємним і потребує наявності варильного котла. Тому розробка нового способу одержання сиропу крем-брюле у межах технології однойменного морозива є актуальним напрямом наукової роботи
Опис
Ключові слова
кафедра технології молока і молочних продуктів, молочні продукти, dairy products, крем-брюле, creme brulee, енергощаощадження, energy saving
Бібліографічний опис
Костенко, О. Удосконалення технології сиропу крем-брюле / О. Костенко, Г. Поліщук, Т. Осьмак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 320.