Перспективні напрямки виробництва пектину з побічної продукції цукрової промисловості
Дата
2022
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Одним з основних завдань харчової промисловості країни є збільшення асортименту та об'ємів виробництва високоякісних продуктів. Слід звернути увагу на широке впровадження прогресивних технологій використання вторинної сировини.
One of the main tasks of the country's food industry is to increase the range and volume of production of high-quality products. Attention should be paid to the wide implementation of advanced technologies for the use of secondary raw materials.
One of the main tasks of the country's food industry is to increase the range and volume of production of high-quality products. Attention should be paid to the wide implementation of advanced technologies for the use of secondary raw materials.
Опис
Ключові слова
пектин, буряковий жом, pectin, beet pulp, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Доношенко, І. Перспективні напрямки виробництва пектину з побічної продукції цукрової промисловості / І. Доношенко, Т. Бальчугова, С. Шульга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч.1. – С. 130