Вплив β-глюкану вівса на швидкість виморожування вільної води у морозиві сироватковому
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Молочна промисловість активно шукає нові сфери застосування для різних видів сироватки. Одним із перспективних напрямків є розробка морозива підвищеної харчової цінності з використанням полісахаридів, що виявляють технологічні властивості
The dairy industry is actively looking for new areas of application for different types of whey. One of the promising directions is the development of ice cream of increased nutritional value using polysaccharides that exhibit technological properties
The dairy industry is actively looking for new areas of application for different types of whey. One of the promising directions is the development of ice cream of increased nutritional value using polysaccharides that exhibit technological properties
Опис
Бібліографічний опис
Вплив β-глюкану вівса на швидкість виморожування вільної води у морозиві сироватковому / А. Михалевич, Г. Поліщук, У. Бандура, Т. Осьмак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 309.