Вплив рас дріжджів на якість шампанських вин
Файли
Дата
2021
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, шампанські сорти винограду, сусло, раси дріжжів, champagne grape varieties, wort, yeast strains
Бібліографічний опис
Сергійчук, І. Вплив рас дріжджів на якість шампанських вин / І.Сергійчук, І. М. Бабич, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками Х Міжнародної науково-практичної онлайн конференції вчених, аспірантів і студентів, 22-23 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ: НУБІП, 2021. – С. 184-185