Вплив рас дріжджів на якість шампанських вин

Ескіз

Дата

2021

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, шампанські сорти винограду, сусло, раси дріжжів, champagne grape varieties, wort, yeast strains

Бібліографічний опис

Сергійчук, І. Вплив рас дріжджів на якість шампанських вин / І.Сергійчук, І. М. Бабич, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками Х Міжнародної науково-практичної онлайн конференції вчених, аспірантів і студентів, 22-23 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ: НУБІП, 2021. – С. 184-185

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced