Дослідження двостадійного зневоднення казеїну з використанням вібраційної сушарки

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Запропонована технологічна схема виробництва казеїну з використанням декантера для механічного зневоднення та подальшого сушіння казеїну на вібраційній конвективній сушарці дозволяє зменшити втрати білка
The proposed technological scheme for the production of casein using a decanter for mechanical dehydration and subsequent drying of casein on a vibrating convective dryer allows reducing protein losses

Опис

Ключові слова

казеїн, сушарка, зневоднення, casein, dryer, dehydration, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Зозуля, К. Дослідження двостадійного зневоднення казеїну з використанням вібраційної сушарки / К. Зозуля, Д. Люлька // Технологія-2023 : матеріали XXVI Міжнародної науково-практичної конференції, 26 травня 2023 р. – Київ : СНУ ім. В. Даля, 2023. – С. 398–399.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced