Використанння лактози у технології пива
Дата
2022
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Лактоза набуває популярності в крафтовому пивоварінні. Оскільки завдякидодаванню лактози, яка не зброджується дріжджами, у пиві присутній характернийнасичений солодкий смак. Часто також гіркота паленого солоду буває збалансованасолодкістю лактози, чим користуються пивовари
Lactose is gaining popularity in craft brewing. Because due to the addition of lactose, which is not fermented by yeast, the beer has a characteristic rich sweet taste. Often, the bitterness of burnt malt is balanced by the sweetness of lactose, which is used by brewers
Lactose is gaining popularity in craft brewing. Because due to the addition of lactose, which is not fermented by yeast, the beer has a characteristic rich sweet taste. Often, the bitterness of burnt malt is balanced by the sweetness of lactose, which is used by brewers
Опис
Ключові слова
пиво, лактоза, смак, аромат, beer, lactose, flavor, aroma, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Розмеріця, О. Використанння лактози у технології пива / О. Розмеріця, А. Пархоменко, Р. Мукоїд // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 151.