Зміни кольоровості солоду в процесі ферментації
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
При ферментації солоду протікають специфічні біохімічні процеси, якіприводять до фізико-хімічних та хімічних змін. Актуальнимдослідження процесів, яківідбуваються при ферментації солоду
During malt fermentation, specific biochemical processes occur, which lead to physicochemical and chemical changes. The research of the processes occurring during malt fermentation is relevant
During malt fermentation, specific biochemical processes occur, which lead to physicochemical and chemical changes. The research of the processes occurring during malt fermentation is relevant
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, солод, ферментація, кольоровість, солодорощення, malt, fermentation, color, maltcultivation
Бібліографічний опис
Цюкало, В. Зміни кольоровості солоду в процесі ферментації / В. Цюкало, А. Пархоменко, Р. Мукоїд // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 225.