Технологічні рішення щодо підвищення якості спирту з некондиційної сировини
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для підвищення якості спирту, що отримують при переробці некондиційної сировини, запропоновано інноваційні технологічні рішення, перевірені у виробничих умовах, що поліпшують органолептичні показники.
To improve the quality of alcohol obtained from the processing of substandard raw materials, innovative technological solutions have been proposed, tested in production conditions that improve organoleptic properties.
To improve the quality of alcohol obtained from the processing of substandard raw materials, innovative technological solutions have been proposed, tested in production conditions that improve organoleptic properties.
Опис
Бібліографічний опис
Технологічні рішення щодо підвищення якості спирту з некондиційної сировини / Ю. В. Булій, М. В. Карпутіна, О. М. Ободович, В. В. Сидоренко, С. П. Азаров // Ресурсоенергозберігаючі технології та обладнання : збірник тез доповідей XX міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 28-29 квітня 2021 р. м. Київ. –Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2021. – С. 90-92.