The theoretical description for sotolone cathodic and anodic electrochemical determination in wines

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Sotolone is a natural aromatizer, present in Portuguese wine. The goal of this work is the mechanistic theoretic analysis of the sotolon electrochemical determination over a conducting polymer electrode.
Сотолон є природним ароматизатором, присутнім у португальському вині. Метою цієї роботи є теоретичний механічний аналіз електрохімічного визначення сотолона на провідному полімерному електроді.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, sotolone, Portuguese wine, detected electrochemically, сотолон, португальське вино, електрохімічне визначення

Бібліографічний опис

The theoretical description for sotolone cathodic and anodic electrochemical determination in wines / V. Tkach, M. Kushnir, S. de Oliveira, J. Garcia, M. Karputina, D. Khargelia, Y. Ivanushko, T. Morozova, P. Yagodynets // IV International Food, Pharmaceutical and Environmental Chemistry Symposium 15-17 February. – Giresun, Türkiye, 2023

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced