Вплив дисбалансу Омега-3 та Омега-6 жирних кислот на організм людини

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дисбаланс жирних кислот обумовлений способом харчування. Це відбувається за рахунок споживання продуктів з великою кількістю рослинних жирів: майонезу, соусів, продуктів фастфуду (наприклад картоплі фрі), кондитерських виробів (мафіни, печиво, шоколадні батончики, крекери). Але цей факт не виключає повного вилученя з раціону Омега-6 кислоти. Це лише означає, що потрібно зменшити кількість продуктів, в яких міститься надлишок Омега-6 кислот.
The imbalance of fatty acids is caused by the way of eating. This happens due to the consumption of products with a large amount of vegetable fats: mayonnaise, sauces, fast food products (for example, French fries), confectionery products (muffins, cookies, chocolate bars, crackers). But this fact does not exclude the complete removal of Omega-6 acid from the diet. It just means that you need to reduce the amount of foods that contain an excess of Omega-6 acids.

Опис

Ключові слова

жирні кислоти, метаболізм, харчовий баланс, fatty acids, metastasis, nutritional balance, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Куделко, А. Вплив дисбалансу Омега-3 та Омега-6 жирних кислот на організм людини / А. Куделко, І. Попова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доповідей 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 2. – С. 158.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced