Вакуумний спосіб охолодження хліба та його вплив на якісні показники батону

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено процес вакуумного охолодження хліба на прикладі батону із пшеничного борошна вищого ґатунку масою 0,5 кг. Дослідження процес вакуумного охолодження проводились за допомогою експериментальної установки для вакуумного охолодження хліба, вплив вакуумного охолодження визначалося методом перетрації.
The paper investigates the process of vacuum cooling of bread on the example of a 0.5 kg loaf of high-grade wheat flour. The vacuum cooling process was studied using an experimental setup for vacuum cooling of bread, and the effect of vacuum cooling was determined by the method of transformation

Опис

Ключові слова

вакуум, охолодження, хліб, якість, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, vacuum, cooling, bread, quality

Бібліографічний опис

Вакуумний спосіб охолодження хліба та його вплив на якісні показники батону / О. Козак, І. Назаренко, М. Десик, В. Теличкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 2. – С. 10.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced