Вакуумний спосіб охолодження хліба та його вплив на якісні показники батону
Дата
2022
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено процес вакуумного охолодження хліба на прикладі батону із пшеничного борошна вищого ґатунку масою 0,5 кг. Дослідження процес вакуумного охолодження проводились за допомогою експериментальної установки для вакуумного охолодження хліба, вплив вакуумного охолодження визначалося методом перетрації.
The paper investigates the process of vacuum cooling of bread on the example of a 0.5 kg loaf of high-grade wheat flour. The vacuum cooling process was studied using an experimental setup for vacuum cooling of bread, and the effect of vacuum cooling was determined by the method of transformation
The paper investigates the process of vacuum cooling of bread on the example of a 0.5 kg loaf of high-grade wheat flour. The vacuum cooling process was studied using an experimental setup for vacuum cooling of bread, and the effect of vacuum cooling was determined by the method of transformation
Опис
Ключові слова
вакуум, охолодження, хліб, якість, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, vacuum, cooling, bread, quality
Бібліографічний опис
Вакуумний спосіб охолодження хліба та його вплив на якісні показники батону / О. Козак, І. Назаренко, М. Десик, В. Теличкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 2. – С. 10.