Дослідження доцільності використання винного каменю в технології меренги

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Вивчали вплив різних дозувань винного каменю на структуроутворення меренги після відсаджування та зміну показників якості зразків меренги під час їх зберігання. Для підвищення харчової цінності меренги використовували концентровану яблучну пасту.
The influence of different dosages of tartar on the structure formation of meringue after planting and changes in the quality of meringue samples during storage were studied. Concentrated apple paste was used to increase the nutritional value of meringue.

Опис

Ключові слова

кондитерські вироби, меренга, яблучна паста, винний камінь, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, confectionery products, meringue, applesauce, cream of tartar

Бібліографічний опис

Палій, Ю. Дослідження доцільності використання винного каменю в технології меренги / Ю. Палій, Т. Денека, Л. Махинько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 135.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced