Influence of cooling of bakery products in the conditions of rarefaction on quality of finished products
Дата
2020
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Vacuum cooling is the fastest way to cool. The cooling process takes a few minutes. The technology of vacuum cooling of bread assumes that during vacuuming there is an isobaric process - water passes from a liquid state to gaseous due to decrease in temperature of a product. Thanks to instant cooling, the products can be used for the following technological processes - packaging, cutting, storage, transportation.
Вакуумне охолодження - найшвидший спосіб охолодження. Процес охолодження займає кілька хвилин. Технологія вакуумного охолодження хліба передбачає, що під час вакуумування відбувається ізобарний процес - вода переходить з рідкого стану в газоподібний за рахунок зниження температури продукту. Завдяки миттєвому охолодженню продукцію можна використовувати для наступних технологічних процесів - пакування, нарізання, зберігання, транспортування.
Вакуумне охолодження - найшвидший спосіб охолодження. Процес охолодження займає кілька хвилин. Технологія вакуумного охолодження хліба передбачає, що під час вакуумування відбувається ізобарний процес - вода переходить з рідкого стану в газоподібний за рахунок зниження температури продукту. Завдяки миттєвому охолодженню продукцію можна використовувати для наступних технологічних процесів - пакування, нарізання, зберігання, транспортування.
Опис
Ключові слова
structural and mechanical properties, bread crumbs, vacuum cooling, deformation, hardening, структурно-механічні властивості, хлібна скоринка, вакуумне охолодження, деформація, затвердіння, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Influence of cooling of bakery products in the conditions of rarefaction on quality of finished products / O. Kozak, I. Nazarenko, M. Desyk, V. Telychkun // Student in Bucovina : proceedings of the International conference for students, 18 December 2020. – Romania, 2020. – P. 39.