Розроблення і наукове обґрунтування технології цибульних снеків

Ескіз

Дата

2018

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено та науково обґрунтовано технологію цибульних снеків. Експериментально визначено та науково обґрунтовано біохімічні зміни продукту в процесі термічного оброблення. Результати досліджень підтвердили високу харчову цінність розроблених цибульних снеків.
The technology of onion snacks was developed and scientifically substantiated. The biochemical changes in the product during heat treatment were experimentally determined and scientifically substantiated. The research results confirmed the high nutritional value of the developed onion snacks.

Опис

Ключові слова

цибуля, цибульні снеки, біохімічні зміни, харчова цінність, onion, onion snacks, biochemical changes, nutritional value, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Котляр, К. Розроблення і наукове обґрунтування технології цибульних снеків / К. Котляр, І. Зінченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 184.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced