Influence of water hardness on the process of fermentation by Medusomyces gisevii consortium

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено дослідження впливу показників води на процес ферментації безалкогольного напою консорціумом Medusomyces gisevii
A study of the influence of water parameters on the process of fermentation of a soft drink by a consortium of Medusomyces gisevii was carried out

Опис

Ключові слова

кафедра готельно-ресторанної справи, ферментовані безалкогольні напої, чайний гриб, Medusomyces gisevii, вода, non-alcoholic fermented drinks, kombucha, water

Бібліографічний опис

Influence of water hardness on the process of fermentation by Medusomyces gisevii consortium / O. Dulka, V. Prybylskyi, O. Fedosov, S. Prokopyshyn // Biotechnologies, Present and Perspectives : the International Conference, 15 December 2023, Suceava. – 9th Edition. – Romania, 2023. – P. 27.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced