Influence of water hardness on the process of fermentation by Medusomyces gisevii consortium
Файли
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено дослідження впливу показників води на процес ферментації безалкогольного напою консорціумом Medusomyces gisevii
A study of the influence of water parameters on the process of fermentation of a soft drink by a consortium of Medusomyces gisevii was carried out
A study of the influence of water parameters on the process of fermentation of a soft drink by a consortium of Medusomyces gisevii was carried out
Опис
Ключові слова
кафедра готельно-ресторанної справи, ферментовані безалкогольні напої, чайний гриб, Medusomyces gisevii, вода, non-alcoholic fermented drinks, kombucha, water
Бібліографічний опис
Influence of water hardness on the process of fermentation by Medusomyces gisevii consortium / O. Dulka, V. Prybylskyi, O. Fedosov, S. Prokopyshyn // Biotechnologies, Present and Perspectives : the International Conference, 15 December 2023, Suceava. – 9th Edition. – Romania, 2023. – P. 27.