Удосконалення процесу вакуумного охолодження хліба в потоці

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті наведено результати дослідження вакуумно-випарного способу охолодження батону із пшеничного борошна вищого гатунку масою 0,5 кг. Визначено режимні параметри процесу вакуумного охолодження батонів.
The article presents the results of a study of the vacuum-evaporative method of cooling a loaf of high-grade wheat flour weighing 0.5 kg. The operating parameters of the process of vacuum cooling of loaves are determined.

Опис

Бібліографічний опис

Удосконалення процесу вакуумного охолодження хліба в потоці / В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун, М. Г. Десик, О. С. Козак // Тренди Lean-виробництва та пакування харчової продукції : матеріали 10-ї Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 15 вересня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 66–70.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в