Дослідження вакуумного охолодження хліба

Ескіз

Дата

2019

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено дослідження процесу вакуумного охолодження хліба, для дослідження процесів охолодження хліба в умовах вакууму нами створена експериментальна установка, що включає: вакуум-камеру, вакуум насос, конденсатор, прилади регулювання та контролю.
We have conducted a study of the process of vacuum cooling of bread, to study the processes of cooling bread in a vacuum, we have created an experimental setup that includes: a vacuum chamber, a vacuum pump, a condenser, regulating and control devices

Опис

Ключові слова

вакуум, охолодження, хліб, експериментальна установка, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, vacuum, cooling, bread, experimental equipment

Бібліографічний опис

Червоний, В. Дослідження вакуумного охолодження хліба / В. Червоний, М. Десик, В. Теличкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 85-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 2. – С. 29.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced