Vacuum cooling of biscuit semi-finished products
Дата
2019
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
It is sugested a method of cooling biscuit semi-finished products under vacuum. The influence of the regime parameters of the vacuum cooling process on humidity, temperature and structural-mechanical parameters of biscuit semi-finished products is investigated. Samples cooled by the vacuum evaporation method have better structural and mechanical quality indicators compared to the samples cooled by the convection method and stood for 8 hours.
Запропоновано спосіб охолодження бісквітних напівфабрикатів під вакуумом. Досліджено вплив режимних параметрів процесу вакуумного охолодження на вологість, температуру та структурно-механічні показники бісквітних напівфабрикатів. Зразки, охолоджені методом вакуумного випаровування, мають кращі структурно-механічні показники якості порівняно зі зразками, охолодженими конвекційним способом і витриманими протягом 8 годин.
Запропоновано спосіб охолодження бісквітних напівфабрикатів під вакуумом. Досліджено вплив режимних параметрів процесу вакуумного охолодження на вологість, температуру та структурно-механічні показники бісквітних напівфабрикатів. Зразки, охолоджені методом вакуумного випаровування, мають кращі структурно-механічні показники якості порівняно зі зразками, охолодженими конвекційним способом і витриманими протягом 8 годин.
Опис
Ключові слова
vacuum cooling, heat-mass transfer, biscuit, physico-chemical parameters of quality, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, вакуумне охолодження, тепломасообмін, бісквітне печиво
Бібліографічний опис
Vacuum cooling of biscuit semi-finished products / M. Desyk, V. Telychkun, S. Damyanova, Y. Telychkun // New industries, digital economy, society – projections of the future II : booklet of the 58th Science Conference of Ruse University. – Bulgaria : Silistra, Ruse, Razgrad, 2019. – P. 405.