Моделювання процесу витискання фаршу шнековим шприцем

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

При формуванні ковбасних батонів машиною-шприцом важливо запобігти потраплянню повітря в оболонку під час її наповнення, тому в такому обладнанні передбачена система вакуумування. Промодельовано процес шприцювання структурно-однорідного фаршу для варених ковбас в додатку Solid Works Flow Simulation, предмет досліджень – режими роботи шнекових витискувачів шприца. Розглянуто різні варіанти конструктивного виконання ділянки формування: встановлення на вході фаршу в цівку розсікачів; розміщення стабілізатора в циліндричній частині цівки; додаткові конструктивні елементи в цівці відсутні.

Опис

Бібліографічний опис

Курінний, Б. Моделювання процесу витискання фаршу шнековим шприцем / Б. Курінний, О. Чепелюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 2. – С. 28.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в