Перспективи використання масляних паст у технології масляних кремів зниженої калорійності

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

масляна паста, масляний крем, білково-полісахаридний комплекс, butter paste, butter cream, protein-polysaccharide complex, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Ющенко, Н. М. Перспективи використання масляних паст у технології масляних кремів зниженої калорійності / Н. М. Ющенко, Д. С. Романовський, О. В. Яценко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 218–219.