Перспективи використання ягід журавлини у технології паштетів з м’яса птиці для дієтичного харчування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

дієтичне харчування, паштети, м’ясо птиці, dietary nutrition, pates, poultry, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Хілько, М. В. Перспективи використання ягід журавлини у технології паштетів з м’яса птиці для дієтичного харчування / М. В. Хілько, Н. М. Ющенко, О. А. Корабльова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 140-річчю НУХТ, 21 травня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 101–102.