Перспективи використання ягід журавлини у технології паштетів з м’яса птиці для дієтичного харчування
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
дієтичне харчування, паштети, м’ясо птиці, dietary nutrition, pates, poultry, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Хілько, М. В. Перспективи використання ягід журавлини у технології паштетів з м’яса птиці для дієтичного харчування / М. В. Хілько, Н. М. Ющенко, О. А. Корабльова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 140-річчю НУХТ, 21 травня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 101–102.